Rita Jelmez, Szentendre

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

szombatSzo
9:00 – 12:00
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekPZárva
Zárva.
Nyitásig  7 h 38 min.
7 h 38 min

Leírás

Többes számban. Mert a jelmezeim, és én - de ha úgy jobban tetszik, akkor: én és a jelmezeim - csak így, egyszerűen többes számban, így vagyunk értelmezhetők. Én találtam ki őket, én alakítottam olyanokká, amilyenek, én öltöztettem fel először a kicsikre, én gondozom őket mind a mai napig. Nagyon erős szimbiózis ez. Lassanként eggyé válunk, hiszen az életem minden pillanata arról szól, hogy melyik mesefigurát, hogyan lehet megalkotni úgy, hogy abban a mese, a figura, és a jelmezt magára öltő apróság harmonikus egységet alkosson, jól érezze magát benne mindegyik szereplő, s még nézni is jó legyen őket.
A szalmakalap nekem a jázmin vagy éppen a rózsa hordozója, a teaszűrő a darázs szeme, a fakard pedig római légiós, egy darabka függöny nekem Hableány. Különleges alkotás ez... Vannak, akik szívesen festenek, mások szobrászkodnak, vagy honlapot gyártanak, én gépészmérnökként a pályát is elhagytam, mert ez a fajta alkotás izgatott igazán. Miként viselkedik két eltérő anyag a varrógép alatt, hogyan lehet maradandóan megfesteni a pókember hálóját, hogy az bírja a mosást és a játszást, vagy hogyan a legélethűbb a cápa, a hét törpe vagy a farkas fejének kialakítása? Néha a közvetlen környezetéből kapja a legjobb inspirációkat az ember.
Ő a fiam, akitől nemcsak a honlap nevét és alapötletét kaptam, hanem aki gyermekkorában arra kért, készítsem el neki a "ballag a katona..." figuráját. Ettől a perctől kezdve megváltozott számomra a világ, s azon emberek közé tartozom, akik elmondhatják, "megtalálták a helyüket". Mára több száz egyedi gyártású, megismételhetetlen darab, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő kollekcióm van, melyek egy részét magam tervezem és varrom, vagy éppen hosszas keresgélés után a világ legtávolabbi pontjából szerzem be. Vannak ritkaság számba menő darabok, s csak a családom a megmondhatója, hogy még mennyi félkész ötlet és vázlat van kosárban, anyagban szabásmintában, stb.


Kulcsszavak:
Jelmezkölcsönzés, Felnőtt jelmez, Arcfestés, Jelmez, Rita, Lányok, Fiú
Rita Jelmez a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Rita Jelmez

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. SZMOLNICA ST. 15.
  2000  Szentendre
  +36 209120169
 2. Kovács László U. 40.
  2000  Szentendre
  (30) 747 2605
 3. KAPISZTRÁN UTCA 4.
  2000  Szentendre
  +36 30 9312202
 4. Kovács László Utca 11
  2000  Szentendre
  (26) 311 969
 5. Sztaravodai Út
  2000  Szentendre
  (26) 502 581
 6. Rákóczi Út 12.
  2000  Szentendre
  (26) 310 189
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete