Paintball Hungary Kft., Szentendre

frissítve 2019. február 5.

Leírás

A Paintball Hungary Kft 1997 óta foglalkozik paintball játékok szervezésével, lebonyolításával. Az airsoft játék térhódításának hála, ezt a játékot is felvettük palettánkra. Jelenleg 9 változatos pályát nyújt egy 26 hektáros laktanyában Szentendrén, a paintball vagy airsoft játék kedvelőinek, vagy azoknak akik most próbálnák ki. A segítők felkészültsége, a játékterületek változatossága garantálja a magas színvonalú felejthetetlen játékélményt.Nálunk mindenki megtalálja amit keres, legyen baráti társaság, osztálykirándulás, céges rendezvény, csapatépítés. Kitelepüléssel is szervezünk játékokat, akár pályaépítéssel is.


Cégleírás
Cégünk elég nagy múlttal rendelkezik ahhoz, hogy a hozzánk látogató játékos felejthetetlen élményekkel, megfáradtan térjen haza.Az autódat őrzött parkolóban hagyhatod a játék idejére. Az öt öltöző mellet rendelkezünk még 60 fő befogadására alkalmas "eligazító helyiséggel", férfi-női mosdóval. Nálunk nem kell innivalóról gondoskodnod, az ásványvizet mi adjuk. A felszerelésünk TIPPMANN markerek, V-FORCE védőmaszkok, overál, hölgyek részére védőmellény. Laktanyánkban Szentendrén jelenleg kilenc különféle méretű és felépítésű pályán folyik a játék. Speed: ahol mindenki bemelegedik, és megismerkedik a felszerelés használatával. Kébeldob: ahol már közelebb vannak a fedezékek. Autós:(fedett) autók, hordók, gumifedezékek közt folyik a játék. Fenyves: egy nagyméretű játéktér természetes fedezékekkel, őrtoronnyal, árokkal, kis épülettel. Konyha:(fedett) legénységi és tiszti étkezde, valamint konyhája, néhány vizesblokk, raktárak, hűtők. Dzsungel: szabadtéri természetes fedezékekkel, bokrokkal, ösvényekkel. Labirintus: (fedett) palánkokból épített labirintus, ahol már el tudsz tévedni, de nehogy az ellenfél találjon meg:-). Lövészárok:több mint 200 méteres árokrendszer, dombok, farakások, kútgyűrű. Legénységi: (fedett) itt kapcsolódtak ki sorkatonák, klubhelyiség, könyvtárszoba, vizesblokkok, és szobák.
Ezen pályák leküzdése után jól eshet egy kis bográcsozás, hús sütögetés. Erre is van lehetőség, sőt még felszerelést is tudunk biztosítani. Még adott esetben süthetsz szalonnát, lengő tekézhetsz, ping-pongozhatsz. Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress meg minket, és hívd el barátaid-ellenségeid és ereszd le a hétköznapok feszültségét.
Kulcsszavak:
Kikapcsolódás, Csapatépítés, Hobbi, Céges rendezvények, Csapatépítő tréning, Extrém sport, Airsoft, Csapatsport, Sportnapok, Paintball pálya, Paintball, Játék, Paintball játék, Aktív kikapcsolódás, Airsoft játék, Airsoft pálya
Paintball Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Paintball Hungary Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Sztaravodai Út
  2000  Szentendre
  (26) 502 581
 2. Szmolnyica Sétány 11
  2000  Szentendre
  (26) 313 128
 3. SZMOLNICA ST. 15.
  2000  Szentendre
  +36 209120169
 4. Kovács László U. 40.
  2000  Szentendre
  (30) 747 2605
 5. Kovács László Utca 11
  2000  Szentendre
  (26) 311 969
 6. Egres U. 4.
  2000  Szentendre
  (30) 280 6565
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete