Oxygene Búvárklub, Szentendre

Oxygene Búvárklub
DUNAKANYAR KÖRÚT 57.
2000 Szentendre
Postafiók: 57755
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Oxygene Búvárklub Szentendrén található az M 11-es út mellett, ha Budapest felől jössz a nagyhíd után jobbra, a lámpa előtt a szerelvény áruházzal szemben. Kicsi, de hangulatos oktatókabinetünkben várjuk mindazokat, akiket érdekel a búvárkodás és szeretnék elkezdeni ezt a csodálatos sportot, és azokat is, akik már régebb óta búvárkodnak. Az üzletben elsősorban oktatással foglakozunk és túrák szervezésével, azonban felszereléseket is be tudunk szerezni.

 1. Contact
 2. Gallery
 3. Szerviz

Cégleírás
Általános információk ! Az Oxygene Búvárklub Szentendrén található az M 11-es út mellett, ha Budapest felől jössz a nagyhíd után jobbra, a lámpa előtt a szerelvény áruházzal szemben. Kicsi, de hangulatos oktatókabinetünkben várjuk mindazokat, akiket érdekel a búvárkodás és szeretnék elkezdeni ezt a csodálatos sportot, és azokat is, akik már régebb óta búvárkodnak. Az üzletben elsősorban oktatással foglakozunk és túrák szervezésével, azonban felszereléseket is be tudunk szerezni. Mivel az üzlet kicsi ezért nagy raktározási lehetőségre nincs módunk, ezért általában csak bemutató termékeket tartunk, meg katalógusból lehet választani.
A kiválasztott termékeket a lehető legrövidebb határidő alatt beszerezzük. Mi azokat a termékeket ajánljuk elsősorban, amiket mi is használunk, azonban ha valamilyen különleges igényed van azt is meg tudjuk oldani. Az általunk forgalmazott és ajánlott gyártók és márkák: CAMARO, MARES, APEKS REDUKTOR, SOPRASS, TECHNISUB, SUNTO KOMPUTER, CRESSI, SCUBAPRO, IKE LITE LÁMPÁK AQUALUNG, MARES, VEGA LÁMPÁK, BARE, SUBAPRO, PC LÁMPÁK És további sok kiegészítő felszerelés.
Felszerelés kölcsönzés : Nálunk lehetőség van búvárfelszerelés kölcsönzésére is. Teljes búvárfelszerelés: 3500.- Ft/nap Tartalmazza: búvárruhát, jackettet, csizmát, reduktort, palackot, normál ólom övet, ólom nélkül. Külön bérelhető még : ABC: 400 Ft/nap( maszk, légző cső, uszony, ) Kesztyű: 400Ft/nap Komputer: 500Ft/nap
Kulcsszavak:
Búvároktatás, Búvártúra, Búvárbolt, Búvárképzés, Padi, Próbamerülés, Búvár felszerelés, Búvárkodás, Búvár, Akciók, Dunakanyar, Oxigén, Oxygen, Búvármerülés, Merülőhelyek, Búvárhírek, Búvárklub, Oxygenebuvarklub
Oxygene Búvárklub a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Oxygene Búvárklub

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. KÁLVÁRIA ÚT 16/C.
  2000  Szentendre
 2. MÓRICZ ZSIGMOND ÚT 140
  2016  Leányfalu
 3. MÓRICZ ZSIGMOND ÚT 142.
  2016  Leányfalu
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete