Nincshuzat Kft., Szentendre

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva

Gazdasági információk

Korábbi nevek
Borz és Cseke Kft.
Adószám
941840-1-13

Leírás

Ablakgyógyász: Nyílászárók felújítása és szigetelése, hogy a huzat kint maradjon.


Cégleírás
Szentendrei vállalkozásunk közel 10 éve foglalkozik speciális asztalos munkákkal, nyílászárók kültéri és beltéri, régi, elöregedett fa- és műanyag ajtók, ablakok - utólagos felújításával, javításával, cseréjével, illetőleg azok hő- és hangszigetelésével.
Mestereink, tanult szakembereink gondosan összeválogatott csapatban dolgoznak, mindegyikük a legjobb specialista a maga területén. A minőségileg gondosan kiválasztott és alkalmazott anyagok, valamint a svéd technológiájú eljárások kipróbáltak, az évek során a legjobbnak bizonyultak, ezért gond nélkül vállalunk a munkáinkra 5 éves garanciát.

Több száz elégedett megrendelőnk véleménye szerint a nyílászárókra, ajtókra, ablakokra, hőszigetelő üvegek beépítésére, cseréjére és karbantartására költött pénz ? a fűtésköltség csökkentésével, a fűtésszámlák redukálásával - rövid idő alatt megtérül, és jelentős megtakarítást eredményez.
Az utólagos ablakfelújítás, ablakjavítás, ablakszigetelés, hőszigetelés, thermo üveg beépítése, a nyílászáró javítása és felújítása után a fűtésszámla akár 30%-kal is csökkenhet, a lakásba kevesebb zaj és por jut be, amitől a lakás csendesebb, tisztább, egészségesebb, azaz élhetőbb lesz.
A huzatról nem is beszélve...

Bátran állítjuk, hogy a panel-lakások, családi házak régi ajtóinak, ablakainak 80 százaléka megmenthető lenne, professzionális felújításunk után ? miután száműztük a huzatot - még hosszú évekig ellátná a feladatát. A nagy költséggel új ablakokra, ajtókra cserélt régi nyílászárók közül 10-ből 8-at még meg tudtunk volna menteni!

Válasszon bennünket és ingyenes, rövid időn belül személyesen elvégzett felmérésünk során feltérképezzük kültéri és beltéri ajtóinak és ablakainak állapotát, a nyílászárók zárainak, kilincseinek működőképességét ? és garantáltan Önnek a legprofibb, legmegfelelőbb megoldást ajánljuk!

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni!
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Szigetelés, Ablak, Hőszigetelés, Hangszigetelés, Ablakszigetelés, Hőszigetelő üveg, Ajtó szigetelés, Nyílászárók szigetelése, Ingyenes felmérés, Huzat, 100 szilikon szigetelőanyag, 5 éves garancia, Ablakgyogyasz, Ablakgyógyász, Fűtésszámla, Nincs huzat, Nincshuzat, Nincshúzat, Nútmarásosszigetelés, Régi ablakok felújítása, Svéd technológiájú, Svéd technológiás szilikonos szigetelőanyag, Svédszigetelés, Utólagos felújítás, Új ablakok beszerelése
Szolgáltatási helyek
Szentendre és 100 km-es körzetében ingyenes és kötelezettségmentes felmérés!
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Nincshuzat Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nincshuzat Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Cseke Csaba
Értékesítés

Üzenet küldése

36 20 579-6665

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Facebook
  Twitter

  Hasonló cégek a közelben

  1. Szűcs J. U. 51.
   2000  Szentendre
   (26) 500 947
  2. Dobogókői út 4.
   2000  Szentendre
   (26) 505 825
  3. Pataksor u 2
   2000  Szentendre
   (26) 301 883
  4. FESTŐ U. 6.
   2000  Szentendre
   1/ 240 7974
  5. LEHEL U. 21.
   2000  Szentendre
   (20) 351 7533
  6. DUNAKANYAR KRT. 17.
   2000  Szentendre
   (20) 546 0914
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete