Dunakanyar Magániskola, Szentendre

1 Vélemény
frissítve 2018. július 24.

Leírás

Oktatásunk differenciált módon folyik kis létszámú osztályokban, az általános iskolától egészen az érettségiig várjuk a hallgatókat. Vállalunk SNI-s felzárkóztatást integrált módon, egyéni fejlesztéssel figyelünk a tanulókra. Ugyanakkor hangsúlyt fektetünk a tehetséggondozásra. A továbbtanulás biztosított bármelyik középiskola felé, a felsőoktatásba lépést a magas színvonalú oktatás, felkészült tanáraink garantálják.
Programjaink színesek, családias hangulatban tanítunk, tanulunk. Harmonikus, kiegyensúlyozott, kommunikatív és széles látókörű fiatalok nevelése a cél, akik megállják a helyüket bárhol. A felsőoktatási felvételi arány megfelelő, külön odafigyeléssel biztosítjuk azokat a sikereket, amelyek visszaadják a tanulás és új ismeretek elsajátításának örömét.
Továbbtanulóink szívesen látogatnak vissza hozzánk, családias légkör és összekovácsolt közösség jellemez minket. Tanáraink felkészültek és diákközpontúak, a legújabb módszerek ismeretében, lendületesen végzik munkájukat.


Kulcsszavak:
Általános iskola, Gimnázium, Tehetséggondozás, Oktatás, Integrált oktatás, Angol-spanyol nyelv iskola, Dunakanyar magániskola, Oktatás pest megye, Sni felzárkóztatás, Tehetséggondozás gimnázium
Szolgáltatások
nyelviskola, iskolák
Dunakanyar Magániskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

_

, több mint 2 évvel ezelőtt

Modern az oktatási környezet, tényleg tartják a keretet, néha viccelődnek is az "osztálylétszámon". A tanárok közvetlenek és valóban jó eredményeket értek el az előző években. :)

Írjon véleményt a(z) Dunakanyar Magániskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Áchim András Utca 2.
  2000  Szentendre
  (30) 499 9381
 2. Kálvária Út 18.
  2000  Szentendre
  (26) 310 934
 3. Kálvária Út 18
  2000  Szentendre
  (26) 310 984
 4. Kálvária Út 18.
  2000  Szentendre
  (26) 785 005
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete