DUNAHÍMZŐ KFT., Szentendre

DUNAHÍMZŐ KFT.
Vasúti Villasor 18
2000 Szentendre
57755
Pest
Telefon:
(26) 500 620
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A hímzés az emblémázási módok közül tartósságban és minőségben a legexkluzívabb kivitelezés. A régi technikát a legmodernebb, számítógép vezérlésű TAJIMA típusú hímzőgéppel valósítjuk meg. A textília díszítése divatos és sokszor nélkülözhetetlen, mert a külső képre, megjelenésre egyre nagyobb gondot kell fordítani. 14 éves szakmai és cégvezetési tapasztalattal a hátunk mögött 2006-ban hoztuk létre saját hímző cégünket, megrendelőink megelégedésére.

 1. About
 2. Contact

Cégleírás
A hímzés az emblémázási módok közül tartósságban és minőségben a legexkluzívabb kivitelezés. A régi technikát a legmodernebb, számítógép vezérlésű TAJIMA típusú hímzőgéppel valósítjuk meg. A textília díszítése divatos és sokszor nélkülözhetetlen, mert a külső képre, megjelenésre egyre nagyobb gondot kell fordítani.
14 éves szakmai és cégvezetési tapasztalattal a hátunk mögött 2006-ban hoztuk létre saját hímző cégünket, megrendelőink megelégedésére. Cégünk nagy darabszámú megrendeléseket vállal, de egyedi darabokat is szívesen teljesítünk (név, monogram).
Megrendelőink részére biztosítjuk a minőségi, gyors kiszolgálást, a termékek komplett csomagolását, esetleges szállítását megbeszélés szerint. Szívesen segítünk Önnek a célnak megfelelő reklám-textíliák kiválasztásánál és beszerzésénél katalógusokból.
Kulcsszavak:
Hímzés, Gépi hímzés, Hímző, Póló hímzés, Hímzőgép, Zászló hímzés, Horány, Hímez, Zsinórhímzés, Munkaruházat, Textíliák, Logó hímzés, Embléma hímzés, Surány, Hímzés törölközőre, Műhímző, Dunahimzo, Gyermekruházat hímzés, Hímzés pólóra, Reklámanyag hímzés, Sportruházat hímzés
DUNAHÍMZŐ KFT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DUNAHÍMZŐ KFT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dacapo
  0.92 km
  Adatok
  Péter Pál U. 2/B
  2000  Szentendre
 2. Alagút U.14/3.
  2131  Göd
 3. Madzsar József Utca 1
  1039  Budapest
 4. Akácos Út 32
  2133  Sződliget
 5. Károlyi István Utca 10
  1047  Budapest
 6. Deák Utca 4.
  1153  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete